WP Kafé trendspanar

WP Kafé har jag skrivit om tidigare: månadsvisa och kostnadsfria kvällsträffar för dig som jobbar med eller bara är nyfiken på WordPress (och som är bosatt i Stockholm ska väl tilläggas). Årets första WP Kafé gick nyligen av stapeln, och denna gång höll vi till i Entreprenörskyrkan i Vasastan i Stockholm. Temat för kvällen var trendspaningar, både digitalt i allmänhet och WordPressrelaterat. Hanna Kastås, digital strateg på Bazooka pratade bland annat om hur vi kopplar upp både oss själva och våra hem mer och mer, samt vikten av att curla användaren.

Jonathan Sulo avslöjade några spännande funktioner i den nya WordPress-versionen som är i antågande med planerat releasedatum 15 april. En så pass simpel sak som att tabellhantering kommer underlättas betydligt i den nya versionen välkomnar jag varmt . Men den stora nyheten är förstås ”front end editorn”.  Se Jonathans presentation här.

Ola Hedin spanade på vilka trender han ser för teman och plugins i WordPress under 2014. Se Olas presentation här.  och lyssna till Olas presentation här.

Vill du hänga med på nästa träff? Då föreslår jag att du gillar WP Kafé på Facebook och/eller följer Bloggcoach på Twitter. Hoppas vi ses nästa gång!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *