Sommartempot börjar, sedan dags för nya uppdrag!

Nu närmar sig sommarledigheten med stormsteg! Sommar eller ej, jag kan ändå inte låta bli att jobba på med de två böckerna som är på gång – jag längtar verkligen efter att få dem klara och kunna presentera dem ordentligt här! Men eftersom jag inte riktigt kan hålla mig så passar jag på att göra lite smygreklam för den ena här.

Lagom till sommaren har jag också precis avslutat ett flerårigt uppdrag, och är därmed tillgänglig för nya kommunikationsuppdrag! Läs mer här om vad jag har att erbjuda, och hör av dig om du är intresserad och vill veta mer. Nu under sommaren är det säkrast att skicka ett mejl – jag kollar brevlådan mellan picknickarna och simturerna.

Ha en riktigt skön sommar så länge!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *