Redaktörshjälp

Driver du ett mindre företag, och har svårt att få tiden att räcka till för att underhålla din webbplats? Blir det den där arbetsuppgiften som alltid halkar neråt i prioriteringen? Känns det jobbigt att skriva texter? Då kanske jag kan hjälpa dig. Hyr in mig som webbredaktör några timmar per månad, skräddarsytt efter vad du behöver.

Vi börjar med ett startmöte där vi går igenom önskemål, behov, roller och arbetsgång. Vi kommer överens om intervall för regelbundna avstämningar, för att fånga upp nyheter och aktiviteter som du planerar. Om du vill kan jag också gå igenom din webbplats och föreslå förbättringar utifrån min profession. Sedan sätter vi igång: jag fungerar som din lilla men mycket erfarna och kompetenta redaktion, som producerar och publicerar material och håller ett öga på din webbplats i största allmänhet.  Så kan du själv fokusera på det där som står överst på din att-göra-lista.

Vi startar alltid med en testperiod på 2-3 månader. När den är slut gör vi en utvärdering, och bestämmer om och hur vi ska fortsätta samarbetet. Kontakta mig så diskuterar vi hur jag kan hjälpa dig att ta hand om din webbplats.

Tillfällig förstärkning på redaktionen

Behöver du tillfällig förstärkning och avlastning på din webbredaktion? Jag kan hjälpa dig med det löpande arbetet vid arbetstoppar och ledigheter.