Om “Snacka om kaos!”

snacka_om_kaos_smallEn viktig bok om att våga prata om problem

Missbruk, stölder, slagsmål, olyckor, rymningar och skolbråk… Via myndighets- och dagboksanteckningar får du följa en ung tjejs tidvis kaotiska tonårstid. Mor och dotter berättar öppet om sina personliga upplevelser av det som hänt – och om hur de kommit vidare. Boken innehåller också råd och tips om vad du kan göra i snarlika situationer. Genom att dela med sig av sina erfarenheter och lärdomar hoppas författarna väcka tankar, förmedla hopp och ge andra familjer kraft att ta tag i problem som för stunden känns oöverstigliga.

Det här är en bok om att det går att ta sig igenom det mesta. Men det gäller att se problemen först, våga prata om dem och förstå när det är dags att be om hjälp. Boken vänder sig till dig som är ung, förälder eller närstående, men också till dig som jobbar med barn och ungdomar.

Specialerbjudande för skolor, organisationer etc

Boken har nu några år på nacken, men tyvärr är ju ämnet i ”Snacka om kaos!” fortfarande aktuellt. Jag kommer därför att tömma mitt resterande lager, och min förhoppning är att nå ut med boken direkt till dig som har nytta av den i din verksamhet. Hör av dig om du är intresserad av 10 eller fler ex av boken – du betalar bara för frakten! Först till kvarn gäller, och så länge det finns böcker kvar förstås.

Enstaka exemplar av boken köper du här, eller via nätbokhandeln.

Ett smakprov från boken hittar du här.