Om ”Alf om mat”

Matlagning ska vara enkelt, kul och gott. Det är vi nog många som tycker. Och i ”Alf om mat” visar författaren och hobbykocken Alf Söderberg att det fungerar alldeles utmärkt i praktiken. Här får du ta del av Alfs bästa recept för vardag, fredag och helg, ofta med inspiration från fjärran länder. Inga konstigheter, bara enkelt och väldigt gott.

Alf Söderberg är byråkrat, tonårspappa och matlagningstokig. Med ett nyfiket och lekfullt sinne gör han regelbundna upptäcktsresor i världens alla kök. Innehållet i hans bokhylla består till 90 % av kokböcker, men trots det tyckte Alf att det saknades ett slags kokbok: en bok för dig som kanske inte är helt bortkommen i köket, men inte långt därifrån. En bok för dig som vill ha inspiration och middagsidéer, utan att det blir för mycket krångel. Resultatet blev ”Alf om mat”.

Boken är illustrerad med vackra fotografier tagna av Philip Clevberger. Den praktiska spiralbindningen gör boken lätt att bläddra i och lätt att ha uppslagen i köket.

Köp boken här.

Ett smakprov från boken hittar du här.

5 svar på “Om ”Alf om mat””

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.